Mijn klanten…

Mijn klanten zijn ouders die het soms lastig vinden. Lastig om én die leuke ouder te zijn, én die deskundige collega, én dat attente familielid, én die altijd behulpzame hulpouder voor school etc.

Soms maken ze zich zorgen over hun kinderen, maar meestal over zichzelf.

Mijn klanten zijn de leukste. Ik hou van hun gedrevenheid. Ze willen alles. Hebben dromen, wensen en verlangens. Ze hebben een doel voor ogen. Meestal meerdere doelen.

Prachtige uiteenlopende doelen. Niet altijd passen ze even goed bij elkaar en daarom lijkt soms het alsof ze geen stap vooruit komen.

Soms is daar een ‘schuldige’ voor aan te wijzen. Dan kun je je ergeren en boos maken. Soms is een oorzaak of ‘dader’ niet zo eenvoudig aan te wijzen. Maar toch voel je je klem zitten.

En dan kijk ik graag even mee. Heerlijk vind ik het om samen te zoeken naar hoe je dat knelpunt kunt ontrafelen.

Wat is het precies dat je tegenhoudt?
Welke overtuiging maakt dat het steeds net niet lukt?
Hoe kom je aan je dromen?
Wat heb je nodig om te kunnen bloeien?

Het snappen waardoor je vastliep kan maken dat je stappen neemt. Stappen die je energie geven. Precies die energie heb je nodig om die toffe ouder, partner, collega en jezelf te zijn. Het geeft je lucht. Overzicht maakt dat je voelt dat je weer ‘in control’ bent.

Jij weer aan het stuur van je eigen leven!

1 antwoord
  1. Ingeborg
    Ingeborg zegt:

    Wat leuk dat je dat zegt…….. Wegens tijdgebrek en al mijn knelpunten ben ik nog steeds niet echt klant, al voelt het wel zo.

    Het komt er over een tijdje echt een X van, dan ga ik het gewoon doen 😉

Reacties zijn gesloten.