Nieuwe weg… – De balans op maken als ondernemer

De afgelopen maanden heb ik de tijd genomen om me te bezinnen op Puur Menselijk en keuzes te maken voor 2013 en verder. De vraag die ik mezelf stelde was: wat heeft Puur Menselijk bereikt? Al terugkijkend zie ik prachtige resultaten waar ik trots op ben.

Zo heb ik met Puur Menselijk vele mensen, vaak als ouder of professional, gesteund. Onder andere door gesprekken, door workshops, door cursussen en door artikelen. Puur Menselijk heeft bijgedragen aan het bespreekbaar maken van de twijfels en zorgen die mensen hebben over zichzelf, hun eigen ontwikkeling en die van hun kinderen. Puur Menselijk heeft mensen zelfvertrouwen gegeven en geholpen nieuwe mogelijkheden te vinden.
Maar toch… 

Als ondernemer heb je ook een positief resultaat op je eindbalans nodig.  Om Puur Menselijk financieel stabiel te laten zijn heb ik veel gegeven. Helaas leidde dat niet tot de gewenste resultaten. Daarom is nu de tijd gekomen om Puur Menselijk achter me te laten en een nieuwe weg in te slaan.

Mijn dank aan iedereen die het vertrouwen heeft gehad in Puur Menselijk. Mijn dank aan alle mensen die iets voor Puur Menselijk hebben betekend. Hartelijk dank voor de samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Maaike van Kempen

P.S.: Ben je benieuwd naar wat ik verder ga doen? Of wil je me daarbij helpen? Ik ben op zoek naar een passende kluif om me in vast te bijten, een nieuwe weg.
11 januari 2012