Wil je me helpen?

In januari 2013 heb ik mijn onderneming Puur Menselijk op een laag pitje gezet. Na veel betekend te hebben voor vele mensen en veel geleerd te hebben over ondernemen en coachen ga ik verder op een nieuw pad.

Mijn ervaring als sociaal werker én ondernemer wil ik opnieuw inzetten. Ik neem mijn kennis en ervaring over het gedrag van mensen, het opbouwen van relaties mee en het voorwaarden scheppen voor succesvol ontwikkelen mee. Niet alleen uit de praktijk, ook in mijn sociale opleiding heb ik veel geleerd over deze en andere onderwerpen. Het opzetten van nieuwe projecten en het, in samenwerking met andere professionals, vrijwilligers of kinderen, behalen van succes is mijn doel.

Mensen die met mij samengewerkt hebben of waarvoor ik gewerkt hebben kenmerken mij als aandachtig, leergierig, enthousiast, creatief, integer.

Ik zoek naar een nieuwe opdracht of baan (4 dagen p/w) waarbij ik de volgende vaardigheden in kan zetten:
Voorwaarden scheppen
Samenwerken
Mensen met elkaar verbinden
Organiseren
Analyseren
Luisteren
Delen

Graag heb ik contact over mogelijkheden die je voor me ziet!Image