De digitale-gevonden-voorwerpen-bak!

Wij zijn nogal eens iets kwijt.

Een vest, een melkbeker, een paar nieuwe gympen of een tas. Waar we die spullen kwijt zijn geraakt is niet altijd duidelijk. Op school? Bij de dansles? Bij een vriendje of ligt het onder de stoel in de auto?

Onvindbaar… tijdelijk of permanent…

Herkenbaar?

20130326_162424

Met regelmaat kijk ik dus in de gevonden-voorwerpen-bak bij conciërge Madeleen. Soms kan ik er vinden wat ik zocht…

Al jarenlang verbaas ik mij over de hoeveelheid gevonden voorwerpen die er liggen. Al die spullen gaan na een maand bij Madeleen gewacht te hebben op hun eigenaar naar de verschillende bakken. Kledingbak van Humana of eenvoudigweg, de prullenbak.

Niet iedereen komt met regelmaat op school, laat staan dat ze dan altijd bedenken om in de gevonden-voorwerpen-bak bij Madeleen te kijken. Daarom wil ik ze nog een digitale kans geven om hun eigenaar te vinden. Een kleine moeite, groot plezier!

Kijk en volg dus https://gevondenopschool.wordpress.com/

Staat er iets van je bij? Geef me even een seintje!

Vul ook je emailadres rechtsboven in en je ontvangt vanzelf een mail als er weer gevonden voorwerpen via Madeleen mijn kant op komen.

Een digitale-gevonden-voorwerpen-bak, wel zo handig!