Mignon Nusteling over blunders voorkomen en ermee dealen 🎙

Kunstenaar Mignon Nusteling en ik spraken over blunders nadat ik kort daarvoor een datalek veroorzaakt had.

Oeps

In de mail waarin ik mijn werk- en vakantieplanning doornam met de mensen waarvoor ik werk, stond zij, samen met 52 anderen, in cc in plaats van bcc.

In mijn privacy-minded wereld is dit een blunder van flink formaat en verdien je dan 100 stokslagen.

Mignon tipte me over die blunder en stelde voor samen een blunder-podcast op te nemen.

PodiumGasten aflevering 7 namen we, vlak voor het weekend begon, op in het magazijn tussen de glitterstiften en het bubbelplastic. We hebben we het over onzichtbare blunders, slagroomtaart, een blunderborrel en jezelf ondertitelen.

Luister via Spotify, Apple podcasts, youtube, gratis via Anchor of een andere podcast app.

Wil je meer weten over Mignon? Ga dan naar www.mignonnusteling.nl. Je kunt haar ook volgen op insta via www.instagram.com/mignonnus

PS:Ik bood mijn collega’s een blunderborrel aan om mijn excuses kracht bij te zetten. Bovendien kunnen ze dan de collega’s achter de andere e-mailadressen ontmoeten. Zou je willen aansluiten? Hou vrijdagmiddag 28 augustus vrij en stuur me een mailtje.